„Mi lehet jobb annál, mint szeretni amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van?”

Katherine Graham

Magyarország legnagyobb gyógyszer-nagykereskedő vállalata stratégiai üzleti partnerének, szövetségesének lenni nem csupán megtiszteltetés, de hatalmas felelősség is. Mindenekelőtt azért, mert a napi patikai megjelenésünk során mi vagyunk Megbízónk arcai. Megbízónkat képviseljük ápolt megjelenésünkkel, kulturált kommunikációnkkal és konfliktuskezelésünkkel. Vállalkozásunk nem csupán néhány tucat speciális technikával felszerelt tehergépkocsi üzemeltetése Budapesten és a Dunántúl egy jelentős részének útjain, hanem cselekvéseink összessége. Ezek a cselekvések pedig meghatározzák tevékenységünk értékét.

Magazin

A gyógyszer- és gyógyáruszállítási feladatokat saját professzionális, a GDP előírásoknak megfelelő, validált, kalibrált és hőtérképezett – tehergépkocsi flottánkkal látjuk el. A szolgáltatás teljes időtartama alatt folyamatos a hely- és állapotjelentés a gépjárműről. Több ponton történik meg a hőmérséklet ellenőrzése és dokumentálása amely aztán on-line nyomon követhető az áru átadástól egészen az átvétel pillanatáig.

Üzleti tevékenységünk során az integritásra, az együttműködési készség fejlesztésére és a józan gazdálkodásra helyezzük az elsődleges hangsúlyt.

Kapcsolat

A Kapcsolat (Contact) egy 1997-es amerikai tudományos fantasztikus film, Robert Zemeckis rendezésében. Itt azonban:

PharmaTrans Hungary Kft.

9700 Szombathely, Hollán E. u. 13.

E-mail címünk

error: Content is protected !!